Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0
  1. Forside
  2. Til pressen
  3. Pressemeddelelser
  4. Pressemeddelser 2017

Pressemeddelser 2017

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra Bjørn Wiinblad.

Messingmagi

Skiller Illustration

Med introduktionen af hurricanes åbnede Bjørn Wiinblad Denmark sidste år op for en helt ny dimension af Wiinblads verden. Det høje, slanke design i glas og metal ligger langt fra det buttede porcelænsunivers, som multikunstneren ellers er kendt for, men frodigheden og det organiske er ikke til at overse, og de blanke sølvstager vandt med det samme Bjørn Wiinblads både nye og gamle fans. Indretning med metaller er fortsat en stærk trend i moderne indretning og derfor supplerer Bjørn Wiinblad Denmark nu hurricane-kollektionen med trendy messingmetalstager i tre størrelser, der kan tilpasses i højden alt efter anledning.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

1001 nats efterår

Skiller Illustration

Da Bjørn Wiinblad Denmark i foråret lancerede porcelænsserien Gobelin, introducerede brandet samtidig en mere ukendt side af den kendte multikunstners talent: Gobelinerne. Med afsæt i de overdådige, vævede tæpper er Gobelin-seriens motiv mere trenddrevet end de øvrige produkter i sortimentet, for Bjørn Wiinblads forkærlighed for tekstiler, geometriske figurer og gulddetaljer rammer perfekt plet i tidens interiørmode. Dette efterår suppleres Gobelin-universet med to nye produkter, Cylindervasen og Kruset, der begge er kendinge i Bjørns Wiinblads univers, og hver især sætter funktionel glamour på indretningen.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Helt pip

Skiller Illustration

For tusindkunstneren Bjørn Wiinblad var tilværelsen et spørgsmål om poesi og æstetik – og intet objekt var for lille til at fortjene forskønnelse. Tværtimod holdt Wiinblad af at sætte sin streg på hverdagens mindste brugsgenstande, der med et trylleslag blev omdannet til brugskunst. Nu lancerer Bjørn Wiinblad Denmark to nyheder, der sætter kvidr og krydderi på bordet: Æggebægre udformet som småfugle og et Salt & Peber Sæt med blomstermotiv. Wiinblads velkendte, blåhvide univers suppleres desuden med en karismatisk, næbbet urtepotteskjuler, der vandes bagfra, og ligesom kunstneren selv bryder med konventionerne.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Jul efter Bjørn Wiinblads hoved

Skiller Illustration

Kvindeansigtet var livet igennem ledemotiv i Bjørn Wiinblads kunst. Naturligvis også til jul, hvor de karismatiske kvinder antog engleform og gav Wiinblads dekorationer himmelsk sødme og et strejf af nordisk folklore. Wiinblad var samtidig inspireret af østens mystik og gyldne ornamentik, og med det in mente lancerer Bjørn Wiinblad Denmark årets julenyheder: Lucia Adventsstage med indbygget skål og Fyrfadsengle med sølv- og gulddekoration tilsat orientalskinspirerede glasornamenter fyldt med glamour.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Tulip lysestager

Tusindkunstnerens tulipaner

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblad var ikke bare tusindkunstner, han var også æstetiker med en særlig evne til at glædes over det store i det små. For ham var det en fest, når magnolietræet i haven foran kunstnerboligen, ”Det Blå Hus”, blomstrede, og indendørs dyrkede Wiinblad også det florale i stor stil. Dette forår relancerer Bjørn Wiinblad Denmark de karakteristiske ”tulipanlysestager”, der danner et blomsterhav af lys, når de bruges sammen i flok og i forskellig højder. De ekstravagante Tulip stager matches af et helt nyt mundblæst design, Tulip vasen, der bærer Wiinblads tydelige fingeraftryk og bejler til forårets sprøde blomsterbundter.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Tulip vase
Gobelin

Glamourøs gobelin

Skiller Illustration

At indrette med tæpper og tekstiler er en af tidens stærkeste interiørtrends, og det har sat fornyet fokus på en mindre kendt del af Bjørn Wiinblads kunstneriske virke, gobelinerne. På toppen af sin karriere løste Wiinblad adskillige internationale bestillingsopgaver på billedtæpper til kunstsamlere samt til teatre, hoteller og offentlige bygninger, og forstudier til disse kan stadig ses i Wiinblads kunstnerhjem. Nu overfører Bjørn Wiinblad Denmark stofligheden og sanseligheden fra det vævede univers til en ny porcelænsserie, Gobelin, der sætter gylden glamour på Kande, Serveringsfad og Skål med inspiration fra Wiinblads originale gobelintegninger og tidens trendy rombemønster.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Gobelin kande
Blomsterhoved orange

Blomsterkunstens nye ansigt

Skiller Illustration

Kvindeansigtet med de mandelformede øjne og den trekantede næse er Bjørn Wiinblads signatur. Som ægte ”tusindkunstner” brugte han motivet på et utal af måder, og mange husker især de karismatiske keramik-urtepotter, hvor plantens blade gav kvindeansigtet frisure og levende personlighed. Dette forår fortolker Bjørn Wiinblad Denmark igen det florale kvindeansigt med lanceringen af et nyt Blomsterhoved, der henter inspiration i blomsterkunsten Ikebana og skriver sig ind i den nordisk-japanske designfusion, der er en af tidens stærkeste trends.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Blomsterhoved
Lyslygte

Fabeldyr til forårslys

Skiller Illustration

Netop nu (gen-)opdager vi Bjørn Wiinblad i stor stil. Den livsglade multikunstner fascinerer både nye fans og gamle kendere, for i en verden fuld af minimalisme og enkelthed er der noget helt særligt ved Wiinblads ornamenterede og fabulerende design. Uanset om man går all in eller foretrækker maksimalismen i små doser, er der nu godt nyt. Dette forår lancerer Bjørn Wiinblad Denmark nemlig en lyslygte i farvet glas med reliefmotiv, der er inspireret af formen på Wiinblads berømte fugleurtepotter og hænger let fra grene og vindueskroge i sit grå silikonebånd som en eventyrlig stemningsskaber ude og inde.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Lyslygte på hylde

Tidligere pressemeddelser fra Bjørn Wiinblad

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

 

» PRESSEMEDDELSER 2016
» PRESSEMEDDELSER 2015

» PRESSEMEDDELSER 2014

Det får du altid her

Når du handler her, får du altid:
Fri Fragt
Hurtig levering 2-3 dage
Gratis retur i 30 dage

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies