Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0
  1. Forside
  2. Til pressen
  3. Pressemeddelelser
  4. Pressemeddelser 2016

Pressemeddelser 2016

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra Bjørn Wiinblad.

Hurricanes til nye højder

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblad omtales ofte som ”multikunstner”, og betegnelsen er spot on. Bjørn Wiinblad bevægede sig nemlig ikke kun inden for forskellige kunstneriske discipliner. Han arbejdede også i alle typer materiale – tekstil, gobelin, kakler og keramik – og skabte produkter, der hidtil kun har været kendt af inkarnerede fans og feinschmeckere. Det gælder ikke mindst den majestætiske Hurricane-stage i glas og sølvmetal, som Bjørn Wiinblad Denmark nu reintroducerer på designscenen i tre forskellige højder.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Wiinblad glimrer igen

Skiller Illustration

I mere end fem årtier har verden været på fornavn med Bjørn Wiinblads design. Hans signatur – og hovedmotivet på det meste af hans kunst – er de karismatiske kvindeansigter, der med intense øjne og blomstrende hårpragt drager betragteren ind i Bjørn Wiinblads bohemede brugskunstunivers. Det gælder også efterårets vasenyhed, Felicia, der har navn efter et af multikunstnerens mest kendte kvindemotiver – nu håndapplikeret i guld som en fristelse til alle fans af tidens metaltrend samt naturligvis til jul.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Wiinblad ser rødt

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblad er for mange synonym med farven blå, men den karismatiske multikunstner havde et væld af nuancer på paletten gennem hele sin produktion og levetid. Denne sæson tager Bjørn Wiinblad Denmark hul på et nyt kapitel i historien om den populære maximalist med introduktionen af en serie julepynt og et juleservice – og julen, den er naturligvis også rød i Wiinblad-universet. På en baggrund af kridhvidt porcelæn frister kugler, kræmmerhuse, hjerter og klokker alle designelskere med hang til klassisk jul med en fabulerende twist, mens juleservicet dækker op med fire dele, der favner alle højtidens behov. 

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Wiinblads vinterlandskab

Skiller Illustration

Skandinavien er kendt for simple living og for sin minimalistiske tilgang til design og indretning, men ved juletid bor der en maksimalist i de fleste. Her tages pynten frem – ny som gammel – og hyggen indfinder sig i takt med, at boligen klædes på til jul i farver, guld, sølv og silkebånd. Nu er der godt nyt til alle fans af den moderne julestue. Bjørn Winblad Denmark sætter nemlig ny, karismatisk kulør på en håndfuld klassiske juleornamenter, fyrfadsstager, en vase og en dekorationsskål og gør årets jul til en glamourøs grøn affære. 

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Bjørn Wiinblad, vaser

Cylindrisk charme

Skiller Illustration

Cylindervasen og bordfadet er to af Bjørn Wiinblads signaturprodukter. Livet igennem satte han forskellige motiver og farver på netop disse design, for de runde former passer perfekt til Bjørn Wiinblads fabulerende streg, der har masser af plads at boltre sig på i fadets bund og op langs vasens sider. Nu skriver Bjørn Wiinblad Denmark videre på fortællingen om Danmarks store multikunstner og lancerer to nye bordfade, to cylindervaser og en fyrfadsstage, der runder Bjørn Wiinblads klassiske design med et moderne tvist.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Bjørn Wiinblad, fade
Bjørn Wiinvlad, vaser, skåle, fade

Kugleskønne vasenyheder

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblad er en af dansk kunsthistories mest kreative og populære skikkelser, og den charmerende multikunstner gør i disse år massivt comeback både nationalt og internationalt. Bjørn Wiinblad havde flair for at skabe brugskunst, der emmede af livsglæde i hver en streg, han satte på sin ornamenterede keramik. Det gælder også forårets nyhed, Kuglevaserne, som Bjørn Wiinblad Denmark nu lancerer, komplet med de skælmske øjne og karakterfulde næser, der var Bjørn Wiinblads DNA. Vaserne bejler sødmefuldt til sæsonens blomster, men det skulpturelle design er også velegnet som ”art piece” overalt i boligen.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Bjørn Wiinblad, vaser
Bjørn Wiinblad, tekstil, farver

Borddækning til luksusbohemer

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblads brugskunst har sat et markant præg på dansk design til bord og bolig. Hans fantasifulde streg og store farveglæde inkarnerede især 1960’ernes og 70’ernes tidsånd, og netop nu er retro-stilen stærkt tilbage i modebilledet. Også når det kommer til at klæde boligen på. Dette forår er der derfor godt nyt til alle, ikke mindst moderne hippier, når Bjørn Wiinblad Denmark præsenterer to nye dugedesign med tilhørende stofservietter, der dækker op til gæster og til ekstravagant hverdag a la Wiinblad.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Bjørn Wiinblad, dug, tekstil

Tidligere pressemeddelser fra Bjørn Wiinblad

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

 

» PRESSEMEDDELSER 2015
» PRESSEMEDDELSER 2014

Det får du altid her

Når du handler her, får du altid:
Fri Fragt
Hurtig levering 2-3 dage
Gratis retur i 30 dage

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies