Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0
  1. Forside
  2. Til pressen
  3. Pressemeddelelser
  4. Pressemeddelser 2015

Pressemeddelser 2015

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra Bjørn Wiinblad.

Maksimalistiske metaller

Skiller Illustration

Da Bjørn Wiinblad-brandet sidste år genopstod i ny og tidssvarende udgave, betød det samtidig en genkomst for ”maksimalismen” i dansk design. Bjørn Wiinblads eventyrlige motiver hylder det overdådige og ekstravagante i hverdagens brugsgenstande, og her er metallerne ikke til at komme udenom i disse år. Derfor introducerer Bjørn Wiinblad Denmark dette efterår en hel kollektion af lågkrukker, lysestager og vaser med sølv- og guldmotiv, der er dedikeret til tidens megatrend, men samtidig forbliver tro mod designarven. 

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Moderne flowerpower

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblad oplever i disse år en designmæssig renæssance, der vækker en række af kunstnerens allermest populære produkter til live igen. Det gælder ikke mindst urtepotten, som i Wiinblads storhedstid i 1970’erne spredte farveglad flowerpower i tusindvis af vindueskarme. Dette efterår er der godt nyt til alle med grønne fingre, når Bjørn Wiinblad Denmark lancerer Juliane. En moderne fortolkning af Wiinblads urtepotte på fod i flere farver og størrelser, der bringer et strejf af Wiinbladsk retro-nostalgi ind i den skandinaviske bolig. 

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Porcelænsplatten er igen på pletten

Skiller Illustration

Porcelænsplatter med poetiske årstidsmotiver og signaturfarven blå er vigtige elementer i Bjørn Wiinblads kunstneriske DNA, og begge dele er mere aktuelle end nogensinde. Dette efterår gør porcelænsplatten nemlig et stærkt comeback, når Bjørn Wiinblad Denmark lancerer en serie farverige ovale platter med forskelligt motiv til væg og bord. De multifunktionelle platter suppleres af en trio nye krus og termokopper, der føjer støvede og blide blåtoner til Wiinblads magisk-moderne univers.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Tryk på tekstilerne

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblad er i disse år her, der og alle vegne. Gamle originaldele blandes med moderne nylanceringer, og en aktuel udstilling på Kunstmuseet Arken hylder netop nu den talentfulde multikunstners mange facetter og kreative platforme. Herunder scenografien, der stod Wiinblads hjerte nær og omsatte hans eventyrlige streg til overdådige kostumer. Dette efterår lader Bjørn Wiinblad Denmark tæppet gå for et helt nyt tekstilunivers, der trækker tråde til Wiinblads sceneglæde og gør et livsglad designstatement ud af hverdagens mange bløde brugsgenstande fra viskestykker til voksdug.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Jul på dåse

Skiller Illustration

Det kan være svært at holde fingrene fra kagedåsen. Specielt til jul, hvor køkkenskabene bugner af hjemmebag samt konfekt og frister med søde sager og hyggestunder. Nu bliver det endnu sværere at modstå fristelserne, når Bjørn Wiinblad Denmark lancerer julens ultimative kagedåse. Dåsen, der findes i tre størrelser med rødt motiv, er perfekt til opbevaring af Wiinblads egne yndlingssmåkager, pebernødder og brunkager, og trækker samtidig tråde tilbage til de "kunstdåser”, som Bjørn Wiinblad skabte for Irma.    

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Lækkerier
i lagvis

Skiller Illustration

Både som kunstner og privatperson havde Bjørn Wiinblad en svaghed for det overdådige. Hans illustrationer er fulde af farver og eventyrlige former, og det samme gælder det moderne formsprog, som Bjørn Wiinblad Denmark introducerede sidste år. Her hyldes maksimalismen i hvert eneste produkt. Ikke mindst på sommerens nye etagere, der byder på lækkerier i flere lag og farver, og serverer chokolade, kager og frisk frugt på dekorative bakker i farvestrålende finer.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Keramiske
lyspunkter

Skiller Illustration

Lysestagen er et moderne brugsobjekt, som de fleste af os har rigeligt af derhjemme. Alligevel finder vi altid plads til en mere, for intet hygger som levende lys, sommer og vinter. Denne sommer griber Bjørn Wiinblad Denmark fat i den udødelige lysestage og udvider keramikuniverset med to nye stagedesign. Dekorationen hentes i Wiinblads originale motivkreds, mens formsproget er minimalistisk og moderne.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

 

 

Tidligere pressemeddelser fra Bjørn Wiinblad

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

 

» PRESSEMEDDELSER 2014

Det får du altid her

Når du handler her, får du altid:
Fri Fragt
Hurtig levering 2-3 dage
Gratis retur i 30 dage

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies