Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0
  1. Forside
  2. Til pressen
  3. Pressemeddelelser

Pressemeddelelser 2019

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra Bjørn Wiinblad.

Gavmilde Guirlande nyheder

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblad er en af de meste generøse profiler i dansk design. Skaberglæde, livsglæde og overdådighed findes overalt i hans omfattende kreative univers og gør det oplagt at invitere Wiinblad indenfor til årets mest gavmilde tid, julen. Her dækker Guirlande-stellet op til nærvær og samvær med klassisk rød jul tilsat ekstravagant gulddekoration, og nu supplerer Bjørn Wiinblad Denmark serien med to sanselige nyheder: Konfektskål på fod og Saucekande, der begge hylder tanken om nordisk juletradition og more is more.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Cool krans

Skiller Illustration

Kransen er en kending i julens interiør. Her lægger gran og halm krop til den klassiske krans, men nu er der form- og materialefornyelse på vej, når Bjørn Wiinblad Denmark lancerer en serie stiliserede forgyldte kranse. Det grafiske design er inspireret af tidens metalliske megatrend og hylder samtidig Bjørn Wiinblads forkærlighed for glorien som motiv med kranse i tre størrelser til vinduet, døren eller væggen.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Bjørn Wiinblad pudser designglorien

Skiller Illustration

Selvom englen er en universel figur, forbinder de fleste motivet med julens symbolik. Her gør deres overjordiske skønhed og aura af godhed englen til et ægte decemberdesign – ikke mindst i Bjørn Wiinblads fabulerende univers, hvor de vingede væsner befolker både illustrationer og brugskunst. Med afsæt i originalt Bjørn Wiinblad design lancerer Bjørn Wiinblad Denmark denne jul en gulddekoreret engleflok, der bærer lyset frem som stage i vindueskarmen og svæver som pynt på juletræ og grene. Engletemaet lever samtidig videre i et klassisk krybbespil med stearinlysfunktion, som smukt iscenesætter julens budskab med inspiration fra Wiinblads originale glasfigurer.

»  Læs hele pressemeddelelsen her

Tidligere pressemeddelelser fra Bjørn Wiinblad

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

 

» PRESSEMEDDELELSER FORÅR 2019
» PRESSEMEDDELELSER 2018

» PRESSEMEDDELELSER 2017

» PRESSEMEDDELELSER 2016

» PRESSEMEDDELELSER 2015

» PRESSEMEDDELELSER 2014

Det får du altid her

Når du handler her, får du altid:
Fri Fragt
Hurtig levering 2-3 dage
Gratis retur i 30 dage

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies