Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0
  1. Forside
  2. Om www.bjornwiinblad-denmark.dk
Bjørn wiinblad og nye produkter, vase, termokop og lysestage

Nyt liv til Bjørn Wiinblad

Den danske multikunstner Bjørn Wiinblad (1918-2006) er internationalt berømt for sine karakteristiske arbejder på alt fra teaterkulisser til porcelæn. Bjørn Wiinblads stil er kendetegnet ved livsglade, eventyrlige streger og en rigdom af farver. Kunstneren efterlod sig en omfattende designarv, der nu vækkes til live med nyfortolkninger fra hans fantasifulde univers.

Rettighederne til at revitalisere Bjørn Wiinblad som brand er ejet af Rosendahl Design Group, der også har været med til at sikre, at Bjørn Wiinblads værksted og hus i Kgs. Lyngby kan blive et museum. Og netop det at gøre huset til et levende museum var et af Bjørn Wiinblads højeste ønsker.

”Vi har valgt at indlede et samarbejdet med fonden bag Bjørn Wiinblad, fordi Wiinblads produktion repræsenterer en stor bevaringsværdi i dansk kultur og designhistorie og vi vil gerne genopdage og værne om danske designklassikere – til glæde for forbrugerne i hverdagen." fortæller VP, Global Sales & Marketing Charlotte Fly Andersen.

Læs hele historien om Bjørn Wiinblad her.

Rosendahl Design Group er en multibrand designvirksomhed drevet af innovation, skaberglæde og respekt for dansk designtradition. Virksomheder omfatter i dag 5 brands: Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen, Global og Bjørn Wiinblad.

» Læs mere om Rosendahl Design Group her.

Virksomhedsinformation


RDG Retail A/S
Slotsmarken 1
DK2970 Hørsholm

Telefon: +45 45 88 66 33
CVR nr: 23334011

Det får du altid her

Når du handler her, får du altid:
Fri Fragt
Hurtig levering 2-3 dage
Gratis retur i 30 dage

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

Vi bruger cookies